Vera Koedooder-W.K. Baanwielrennen in Mallorca voor de tv...

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - W.K. Baanwielrennen in Mallorca voor de tv...

Default06.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - W.K. Baanwielrennen in Mallorca voor de tv...

W.K. Baanwielrennen in Mallorca voor de tv...

  • 20070330124051.jpg
  • 20070330124837.jpg
Sinds gisteren vindt het W.K. Baanwielrennen 2007 plaats op het Spaanse eiland Palma de Mallorca.
Helaas ben ik dus niet van de partij door allerlei omstandigheden, hoofdzakelijk dus door mijn val op de weg in LA, half januari (4 dagen voordat ik daar de World Cup Achtervolging zou rijden).
Het W.K. kwam dus te vroeg en de voorbereiding was toch te gebrekkig om er 100% aan de start te kunnen verschijnen.
Tot mijn val was de verwachting dat ik, als Nederlands kampioene Achtervolging, vandaag dit onderdeel zou rijden, maar dit feest gaat dus niet door.
Heel erg jammer, en het zal apart zijn om de meiden deze dagen op tv in actie te zien, waar ik normaal regelmatig tussen rij (zoals bv. de Achtervolging en de Scratch, waarvan ik de eerste World Cup wedstrijd in Sydney nog wist te winnen)!
Inmiddels heeft Nederland alweer de eerste medaille binnen; zilver voor Hijgenaar/Kanis op de Teamsprint! Hopelijk komt daar nog het nodige eremetaal bij!

Maar goed, we gaan na dit gemiste W.K. Baan, gewoon weer vooruit kijken naar de volgende belangrijke wedstrijden in het volgende (Olympische) baanseizoen...

Het wegseizoen is inmiddels losgebarsten.
Mijn eerstvolgende wedstrijden zal ik rijden in Breezand, Drenthe (2x) en Sneek.
Dit weekend laat ik 2 zuidelijke wedstrijden in België en Limburg in overleg met de manueel therapeut aan mij voorbijgaan, vanwege mijn rug/bekken die een aantal weken (in combinatie met nog een aantal behandelingen) de tijd nodig heeft om weer in de juiste stand te komen.
Met wedstrijden rijden is er al snel een grote kans dat deze weer in een oude, verkeerde stand terug komt.
Aangezien ik ong. pas 2 maanden na mijn sleutelbeenbreuk de rest van mijn lichaam kon manipuleren/’kraken’, heeft mijn bekken lange tijd in een verkeerde stand 'gezeten' (wat zich vooral uitte tijdens mijn eerste wedstrijden 2 weken terug), waardoor het ook weer wat langer de tijd nodig zal hebben om terug in de juiste stand te komen.
Ik hou het deze week dus voorlopig even alleen op trainen! En het seizoen is gelukkig nog lang...

Via onderstaande links is er meer informatie te vinden over het W.K. Baan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DSB Bank een kleine familie aangelegenheid....

Nog even wat anders (meer heugelijk nieuws), is dat mijn zwager Erwin van Diepen (getrouwd met mijn zus Mia) vandaag is aangenomen bij DSB Bank!
Naast mijn achterneef Hans van Goor (getrouwd met Edith van Dijk), dus het tweede familielid wat ook onder contract staat bij het grote bedrijf van Dirk Scheringa.
Erwin, heel veel succes en plezier met je nieuwe job ;-) !