Vera Koedooder-Vanacht richting Mallorca...

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Vanacht richting Mallorca...

Default16.JPG

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Vanacht richting Mallorca...

Vanacht richting Mallorca...

  • 20070217132718.jpg
  • 20070217132820.jpg
  • 20070217132834.jpg
Aankomende nacht (rond 5 uur) vertrek ik in Münster/Osnabruck met het grootste gedeelte van Team DSB Bank naar Mallorca voor een trainingskamp van 12 dagen.
Een aantal mensen van de ploeg zijn al een aantal dagen op het Spaanse eiland, en lieten alvast weten dat ons 4-sterren hotel (we zitten 20 min. vanaf Palma) prima is, alsmede het weer :-).
Goede vooruitzichten dus!

Sinds 4 weken, heb ik de afgelopen week mijn trainingen op de racefiets weer kunnen hervatten. Ondanks dat de conditie ver te zoeken is, was het toch wel weer lekker.
En natuurlijk des te meer een uitkomst dat ik de komende 2 weken mijn verloren conditie en kracht weer op kan gaan bouwen in de zon met de ploeg.
Tijdens het fietsen heb ik nog wel pijn aan mijn schouder/sleutelbeen (begint na ong. 20 minuten), maar 5 min. na de training ebt dat dan weer weg…
Daar zal ik dus gewoon nog even doorheen moeten, de breuk was ook nog niet helemaal dicht (wat ik kon zien op de röntgenfoto van 8 feb.) dus die pijn zal over een paar weken waarschijnlijk (hopelijk) wel zo goed als over zijn.

Enfin, ik ga straks nog even fietsen, de laatste dingetjes regelen, koffer inpakken enz., waarna ik vanavond rond 24.00u mijn route start richting het vliegveld in Duitsland.
Er wacht dus nog een lang nachtje.....;-)

Ik zal in Mallorca een stukje schrijven over onze belevenissen voor www.dsbcycling.nl en deze site.


Tot zover...