Vera Koedooder-Trainingen in Nederland, maar niet meer voor lang

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Trainingen in Nederland, maar niet meer voor lang

Default14.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Trainingen in Nederland, maar niet meer voor lang

Trainingen in Nederland, maar niet meer voor lang

Na nog een beetje nagenieten en uitrusten van de trainingen in Spanje, begonnen de trainingen weer vanaf de 25e januari in het koude Nederland...
Dat was wel weer even acclimatiseren en wennen na de warme temperaturen van Spanje...(maar had er ook weer niet langer willen blijven, want twee dagen na mijn vertrek werd het daar ongeveer net zo koud en dat ging zelfs nog gepaard met sneeuw!) Enfin, heb wel weer lekker de trainingen afgewerkt.
In de sportschool met fitness en spinning, op de roller, powerplate en op de weg (op mijn super, gave, coole, te gekke, waanzinnige nieuwe Stevens fiets ;-)

Na deze week zit de toetsweek van het 2e kwartaal op de Johan Cruijff College er weer op, nu hopen op goede eindresultaten! Dan even lekker uitblazen maar er tegelijkertijd ook weer hard tegenaan op de fiets!
Vanaf volgende week maandag ben ik namelijk weer even uit het lage land vertrokken. Zit dan voor een week met de ploeg in Toscane / Italië, waar we in ons eigen team -huis zitten (jajaja!!) Heb er heel veel zin in, weer kennismaken met een aantal nieuwe ploeggenoten en trainen in mooie omgeving (nu hopen dat ook daar het weer een beetje mee gaat zitten...) !

Verder ga ik de komende maanden 2 wekelijkse / maandelijkse columns - verslagen schrijven voor de nieuwe uciprotour.nl site, samen met een mannelijke wielerprof (nog niet bekend wie) !
Dus als je eens aan het surfen bent, ga dan zeker even langs bij uciprotour.nl !
Je kunt ook eens langs gaan bij cyclingfx.nl , daar staat een interview van mij op.
Maar ga vooral ook zeker eens kijken op de mooie, nieuwe homepage van de ploeg!