Vera Koedooder-Terug van geslaagd weekje Toscane

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Terug van geslaagd weekje Toscane

Default03.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Terug van geslaagd weekje Toscane

Terug van geslaagd weekje Toscane

Zo, ik ben weer terug van een geslaagd trainingsweekje in Toscane (Italië)
Vanaf de 7e t/m de 14e februari hebben we daar gezeten met een gedeelte van het nieuwe Buitenpoort - Flexpoint Team.

Sandra, Mirjam, Linda Serup (Den), Tanja Hennes (Dui) en ik hebben weer goede trainingen afgewerkt in het heuvelachtige Toscane, om zo meteen weer zo sterk mogelijk aan het vertrek te staan in de wedstrijden van het nieuwe seizoen 2005, waar we natuurlijk willen proberen om weer zo goed mogelijk te rijden!

We hebben voor dit seizoen een eigen Team House in Pontedera, waar we zo vaak heen kunnen gaan als we maar willen!
Jean-Paul van Poppel (ma.-zo.) en Maarten Mimpen (wo.-zo.) waren er ook, en die hebben ons dan ook echt in de watten gelegd!
We hoefden alleen te fietsen en te ontspannen (dat is zeker wel gelukt want er is heel wat af gelachen!!), en voor de rest werd gezorgd.
Eten, massage, inkopen....maakte niet uit. Nee, geen vervelend leven als wielrenster!

Ook één van de hoofdsponsoren, n.l. de man achter Flexpoint - Nick Jansen - was aanwezig en heeft een avond met ons gegeten.
Het was echt een heel geslaagd weekje met veel pasta, veel training, veel buitenblad, veel droog weer, veel goede verzorging, maar vooral heel veel lol!!
Nu hopen dat Mirjam, Tanja, Linda & Susanne (die er helaas niet was in Italië) zo meteen tijdens de eerste W.B. op de weg in Austalië & de tweede W.B. in Nieuw Zeeland gaan knallen!!
Zoals Mirjam tijdens de trainingen met de profs al alles mee omhoog knalde, zal dat voor haar in ieder geval vast geen probleem worden!!

Ciao!