Vera Koedooder-Restart in het seizoen, 2e plaats

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Restart in het seizoen, 2e plaats

Default10.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Restart in het seizoen, 2e plaats

Restart in het seizoen, 2e plaats

Een restart voor Vera in het (eigenlijk evengoed nog vrij prille) seizoen.
Na 3,5 week geen wedstrijden te hebben gereden, stond er vandaag weer één op het programma.

Het D.K. Tijdrijden in Abbekerk werd vandaag verreden, & daar liet Vera na een tijdje afwezigheid haar gezicht weer zien.
Ze reed op een nieuwe tijdritfiets die sinds 1,5 dag in de schuur stond, dus het was nog een beetje wennen en het één en ander moet nog versteld worden, maar daar zijn dit soort wedstrijden mooi voor om zulke dingen aan de weet te komen.

Het deelnemersveld was aardig goed te noemen, en er kwamen best wel wat dames op deze wedstrijd af.

Vera behaalde een 2e plaats, achter E. Sijm (Team Therme) & voor S. Kortekaas (Team Bianchi). De afstand & tijd was 15 km. in 22.27 min.

De tijd was voor Vera teleurstellend, daar waar ze normaal gesproken ongeveer minstens 1,5 tot 2 minuten sneller rijdt, maar gezien de omstandigheden was het eigenlijk nog niet zo erg slecht.

Na een periode vol met lichamelijke ongemakken die elkaar opvolgden, heeft Vera nu dus bijna een maand de (weg en baan) wedstrijden aan haar voorbij laten gaan, om het lichaam even rust te geven om daarna weer opnieuw aan de basis en snelheid te werken.
Het is balen dat het voorseizoen teleurstellend is verlopen (met als de betere prestaties eigenlijk alleen een 3e pl. in Oud-Vossemeer & 2 top-10 plaatsen in een W.B. op de baan in Mexico), maar het is niet anders...

Gelukkig is het seizoen nog lang niet voorbij. De opbouw en nieuwe wedstrijdperiode is nu dus ingeluid, en er kan dus nog niet al te veel van worden verwacht.

Maar de komende wedstrijden staan dan ook in het teken om de oude vorm weer terug zien te krijgen, en hopelijk kan ze vanaf het N.K. Tijdrijden op 9 juni weer mooie dingen laten zien, wat iedereen eigenlijk (nog) wel een beetje van haar gewend is...

Ze gaat in ieder geval weer haar best doen en hopelijk wordt dat beloond met weer een hoop mooie wedstrijduitslagen