Vera Koedooder-Ploegpresentatie 'A World of Champions'

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Ploegpresentatie 'A World of Champions'

Default03.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Ploegpresentatie 'A World of Champions'

Ploegpresentatie 'A World of Champions'

  • 20060322222732.jpg
  • 20060322223102.jpg
Vandaag presenteerde de stichting 'Cycling for Women' samen met haar hoofdsponsoren Buitenpoort Catering en Flexpoint Uitzenden Detacheren en Werving & Selectie, haar wielerploeg: het Buitenpoort - Flexpoint Team.

Onder het genot van een heerlijke, gezonde lunch werd de ploeg van onze Teammanager Jean-Paul van Poppel - die voor het tweede jaar de weg op gaat - in de Westerbouwing te Oosterbeek voorgesteld.

In 2006 zijn Loes Gunnewijk (Ned.), Madeleine Sandig (Dui.) en Suzanne van Veen (Ned.)toegevoegd bij de ploeg.
De vertrouwde namen zijn: Mirjam Melchers- van Poppel (Ned.), Susanne Ljungskog (Zwe.), Amber Neben (USA), Tanja Hennes (Dui.), Sandra Rombouts (Ned.), Luise Keller (Dui.), Linda Villumsen (Den.), Elsbeth van Rooy- Vink (Ned.) en ikzelf.

De doelen voor het team in 2006 zijn hoofdzakelijk de Nationale kampioenschappen tijdrijden alsmede op de weg, de Wereldkampioenschappen in Salzburg en de wedstrijden om de World Cup.

Het was een ontzettend mooie dag, met een goed georganiseerde presentatie waarbij veel pers en genodigden bij aanwezig waren.
Aan de spullen, begeleiding en alle andere randzaken ligt het zeker niet, nu moeten wij met z'n 12'en ervoor zorgen dat er weer top uitslagen komen en de beentjes laten spreken!
De diverse foto's zullen vandaag of morgen te zien zijn in het fotoboek op deze site, of op de site van het Buitenpoort-Flexpoint Team!