Vera Koedooder-Nieuwe ploeg Buitenpoort Flexpoint team

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Nieuwe ploeg Buitenpoort Flexpoint team

Default11.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Nieuwe ploeg Buitenpoort Flexpoint team

Nieuwe ploeg Buitenpoort Flexpoint team

Er waren wat problemen met het updaten van het nieuws op de site, maar gelukkig is dat nu verholpen, en kan er de komende tijd weer nieuws rondom Vera geplaatst worden.

Zoals vanaf afgelopen woensdag al in het nieuws is verschenen, gaat Vera volgend seizoen in de nieuwe ploeg "Buitenpoort Flexpoint" rijden o.l.v. ploegleider Jean-Paul van Poppel. Een hele mooie kans voor Vera om in een professioneel top -team in 2005 weer te laten zien wat ze kan.

Vera's teamgenoten zijn Susanne Ljungskog (Zwe), Camilla Larsson (Zwe), Amber Neben (V.S.), Tanja Hennes (Dui), Lada Kozlikova (Tsj), Linda Serup (Den), Sandra Rombouts (Ned), Elsbeth Vink (Ned) & Mirjam Melchers - van Poppel (Ned) (sinds kort echtgenote van ploegleider van Poppel).

In 2005 kan Vera ook weer rekenen op haar persoonlijke sponsor "Powerplate", waar de man Guus van der Meer achter zit. Hij begeleidt Vera tevens met o.a. krachttrainingsschema's voor de Powerplate, voedingssupletie & gebruik van sportschool Special Sports in Amstelveen.
Ook blijft het heerlijk natuurlijke product "Weleda" sponsoren met haar producten, hetgeen ze al sinds 2001 doen.