Vera Koedooder-Nieuw team 2004!

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Nieuw team 2004!

Default15.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Nieuw team 2004!

Nieuw team 2004!

Nieuw team voor 2004; Vrienden van het Platteland.

Vera heeft voor het nieuwe wielerseizoen getekend bij een nieuwe wielerploeg.
Nadat de BIK - Powerplate ploeg jammer genoeg opgeheven werd, moest er op het laatste moment nog gezocht worden naar een andere ploeg.
Dit jaar rijdt ze in het tenue van Vrienden van het Platteland.
Hieronder een beschrijving van de visie van de hoofdsponsor van de wielerploeg;

LTO Nederland is hoofdsponsor.
LTO Nederland is voor het vierde opeenvolgende jaar hoofdsponsor van de Dames Wielerploeg. Niet alleen is fietsen een favoriete sportbeoefening van Nederlanders, fietsers hebben ruimte nodig, het platteland is hun sportveld. Zij zijn met weer en wind buiten, net als boeren en tuinders. LTO Nederland ziet de Dames Wielerploeg als een belangrijke promotor van het landelijk gebied. De wielersport brengt de mensen bij elkaar, de burger, de plattelander, de boeren en tuinders. Dat behoort ook tot de doelstellingen van de Vrienden van het Platteland. Om daaraan meer bekendheid te geven heeft LTO Nederland besloten de dames wielrensters te laten fietsen in een tenue met daarop reclame voor Vrienden van het Platteland.

Tevens blijft Powerplate, de persoonlijke sponsor van Vera, haar dit seizoen ook weer steunen, wat in voorgaande jaren ook al het geval was.
Ze wordt o.a. gesteund met bepaalde voeding supplementen (multi-vitaminen), powerplate, trainingsfaciliteiten in Special Sports Amstelveen & adviezen op het gebied van training & voeding....
Guus van der Meer, de man achter de sportschool & de Powerplate, heeft dan ook alle vertrouwen in Vera, ook als het wat minder gaat, dus dat is voor haar van onschatbare waarde!