Vera Koedooder-Naar Tour de Bretagne Feminin en de Alpen!

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Naar Tour de Bretagne Feminin en de Alpen!

Default11.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Naar Tour de Bretagne Feminin en de Alpen!

Naar Tour de Bretagne Feminin en de Alpen!

Morgenochtend vroeg rond 07.00 uur zal ik via België vertrekken naar Bretagne, Frankrijk.
Hier zal ik 17 t/m 20 juli de internationale Tour de Bretagne Feminin (UCI 2.9.2) rijden met 5 andere ploegmaatjes van Lotto-Belisol.
Deze 4-daagse wedstrijd met 5 etappes door het Bretonse heuvellandschap, zal ik als voorbereiding rijden op de maanden augustus en september.

Nadeel van dit alles, is dat ik op 20 juli de vrouwenkoers 'Ronde van de Bakkerstraat' in BOVENKARSPEL, mijn woonplaats, zal moeten missen.
Toen vorige maand (pas) bekend werd dat er een vrouwenkoers werd georganiseerd vanwege het 50-jarig bestaan van deze wielerronde, wist ik al dat het lastig zou worden om dit in te passen in mijn schema.
Erg jammer, maar je kunt nu eenmaal niet op twee plaatsen tegelijk zijn!
Ik kan alleen maar hopen op een goede winnares en een harde koers, want mijn vader (Koedooder B.V.) sponsort niet voor niets een gedeelte van de prijzenpot!!
Hij deed dit overigens ook al jarenlang bij de andere categorieën.

Na de Tour de Bretagne zal ik 20 juli met Richard doorreizen naar het zuiden, waar we ons zullen aansluiten bij 7 andere jongens.
Hier zullen we dan een weekje vertoeven in de Franse Alpen.
Ons hotel 'Au Bon Accueil', beheerd door de Nederlanders Leon en Monique Soet, schijnt helemaal wielerminded te zijn, dus dat zal vast allemaal goed komen.
Op 22 en 23 juli ga ik dan voor het eerst in mijn leven eens een Tour de France etappe van dichtbij bekijken! Heel veel zin in!

Zie hieronder weer de gerelateerde links van dit nieuwsberichtje!