Vera Koedooder-Lotto-Belisol Cyclingteam

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Lotto-Belisol Cyclingteam

Default03.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Lotto-Belisol Cyclingteam

Lotto-Belisol Cyclingteam

  • 20071108123638.jpg
Na mijn berichtje in september over o.a. het 'hoe en wat' betreft wielerploeg, is hier weer even een update.
Afgelopen week ben ik rondgekomen met het Belgische Trade- team Lotto-Belisol.
Nadat Lotto-Belisol mij vorig jaar benaderd had om bij de ploeg te komen rijden (maar ik dus had gekozen voor DSB Bank), werd ik dit jaar wederom benaderd.
Na een paar goede gesprekken zal ik volgend jaar dus het wit/blauw/rode shirt van deze ploeg aantrekken.
De ploegleider van dit team is Dany Schoonbaert, ex-renner (1976-1983) en o.a. de Tour de France uitgereden in '82.
Binnenkort zal de ploeg helemaal rond zijn met haar rensters.
T.z.t. volgt er weer een berichtje op deze site!
Tot zover....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


7 november 2007
De Britse Emma Silversides en de Nederlandse Vera Koedooder zijn twee nieuwe aanwinsten voor het Lotto-Belisol Ladiesteam. Koedooder komt van Team DSB Bank, won vorig jaar de Parel van de Veluwe en was in 2006 goed voor een tweede en een vijfde plaats in de Topcompetitiewedstrijden Omloop van Borsele en Omloop door Middag-Humsterland. De Britse Emma Silversides reed vorig seizoen voor het Global Racing Team en grossierde in toptienplaatsen.
Bron; www.vrouwenwielrennenbelgie.tk

Heerlen, 07.11.07
Vera Koedooder naar Lotto Belisol Ladiesteam
De website vrouwenwielrennenbelgie.tk meldt dat Vera Koedooder het komende seizoen zal uitkomen voor het Belgische Lotto-Belisol Ladiesteam. De net 24 geworden Bovenkarspelse komt over van het DSB Team. Dit jaar was ze de sterkste in de Parel van de Veluwe ook behaalde Koedooder diverse overwinningen op de baan, onder meer nationale titels en een World Cup op de scratch en de individele achtervolging. Naast Koedooder heeft Lotto zich ook weten te verzekeren van de diensten van de Britse Emma Silverdides die de overstap maakt van het Global Racing Team ...
Bron; www.beautyofcycling.com

Nieuws: [08-11-2007]
Koedooder rond met Lotto
Vera Koedooder rijdt het komende seizoen in Belgische dienst. De Noord-Hollandse kreeg geen contractverlenging bij DSB Bank. Eerder reed Koedooder bij Vrienden van het Platteland, BIK en Flexpoint. Dit seizoen schreef de voormalig wereldkampioene op de baan bij de junior-vrouwen een wereldbekerwedstrijd scratch op haar naam. Op de weg won zij de Parel van de Veluwe.
Bron; www.wielermagazine.nl

Donderdag 8 november (10.30 uur)
Koedooder in Belgische dienst
Vera Koedooder rijdt volgend jaar in Belgische dienst. De Bovenkarspelse kwam deze week rond met het Lotto-Belisol Ladiesteam. Mede door een rugblessure reed Koedooder een wisselvallig seizoen. Wel wist de 24-jarige met de Parel van de Veluwe een fraaie klassieker op haar naam te schrijven. Koedooder werd ook vorig seizoen door de ploeg benaderd. Toen koos zij echter voor de DSB Bank, waar zij nu zelf besloot te vertrekken.
Ook de Britse Emma Silversides van het Global Racing team maakt de stap naar de Belgische ploeg.
Bron; www.wvwestfrisia.nl