Vera Koedooder-Interview in Wieler Revue

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Interview in Wieler Revue

Default09.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Interview in Wieler Revue

Interview in Wieler Revue

  • 20080401094431.jpg
  • 20080401094537.jpg
  • 20080401094625.jpg
  • 20080401094637.jpg
  • 20080401094644.jpg
Deze maand staat er een interview van mij in de Wieler Revue, met foto's van Cor Vos erbij.
Wieler Revue Nummer 4 (april) ligt vanaf vandaag in de winkels.
Dus ik zou zeggen; haal hem vandaag nog binnen :-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwe Wieler Revue: Het Stenen Tijdperk

Met volop aandacht voor de stenenkoersen richt de nieuwe Wieler Revue zich op de klassieke periode van het seizoen, die nu aanbreekt. Wieler Revue nummer 4 ligt al een paar dagen bij de abonnees thuis, terwijl hij morgen in de winkel ligt. Dat laatste heeft te maken met de distributie, die wegens de voorbije Paasdagen anders was dan gebruikelijk en dus een langer traject aflegt.

De klassieke aprilmaand wordt door Wieler Revue in tweeën gesplitst. In dit nummer ruim baan voor de Ronde van Vlaanderen, Gent-Wevelgem en Parijs-Roubaix. Met onder meer mooie reportages over de Koppenberg en het Centrum Ronde van Vlaanderen.

Maar we blikken vanzelfsprekend ook nog terug op wat net is geweest: de fraaie dubbelslag van de Zwitser Fabian Cancellara in Tirreno-Adriatico en Milaan-Sanremo, alsmede de ontknoping van Parijs-Nice waarin Robert Gesink op de voorlaatste dag alsnog door Davide Rebellin uit de gele trui werd verjaagd. Maar de jonge Nederlander had wél indruk gemaakt op vriend en vijand.

Voorts in de nieuwe Wieler Revue interviews met Riccardo Riccò, Vera Koedooder, Servais Knaven en Piet Damen (de enige Nederlander die ooit de Vredeskoers won) en we presenteren twee fietstesten. Natuurlijk ook alle bekende rubrieken en de columns van Marco Bos, Rik Vanwalleghem, Renate Verhoofstad en Gijs Zandbergen. Jean Nelissen schrijft deze keer over het taaie soort, dat het vak van wielerreporter met zich meebrengt en blikt in zijn nostalgie terug op Briek Schotte.

In de sectie Nationaal onder meer aandacht voor Bobbie Traksel, Paul Sneeboer, Egon van Kessel en Chantal Beltman. Plus de overzichten van de koersen.
Bron; Wielerrevue.nl