Vera Koedooder-Back from the sun into the snow....

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Back from the sun into the snow....

Default01.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - Archief - Back from the sun into the snow....

Back from the sun into the snow....

  • 20060302193650.jpg
  • 20060302204122.jpg
  • 20060303142842.jpg
  • 20060303142957.jpg
Zo, daar ben ik weer...
Back from the Portugese sun into the Dutch snow...
Afgelopen nacht lag ik weer rond 2.30 uur s'nachts in mijn bedje, nadat ik om ongeveer 00.15 uur werd opgehaald van de luchthaven in Rotterdam.
Gisteren zat ik nog in de zon op de fiets bij een temperatuur van ong. 22 graden....
Vandaag zit ik dan weer bij 15 graden kouder met sneeuw in ons kikkerlandje....
Best weer even een rare gewaarwording!

Maar ik heb een goed trainingskamp achter de rug in Portugal!
Tot en met de laatste dag hebben we met het team goed kunnen trainen en uiteindelijk hadden we maar één slechte (regen)dag weer gehad. Daar maakten we toen een 'rustdag' (op de roller) van dus dat kwam eigenlijk ook niet zo heel slecht uit....

Nu is het tijd om het even wat rustiger aan te doen en me weer meer te concentreren op school (Johan Cruyff College), want dat is er de afgelopen weken behoorlijk bij ingeschoten.
Ik had ook de mogelijkheid om mijn ticket te verlengen en nog een week te blijven in de warme(re) en zonnige Portugese omstandigheden...Maar 'n beetje gas terug nemen en werken aan schoolopdrachten was toch wat verstandiger.
Er zijn nog 4 ploeggenotes gebleven, die daar nu de laatste puntjes op de i aan het zetten zijn voor de klassieker Omloop het Volk (België). Die wedstrijd staat volgende week zondag (12 mrt.) op het programma.
Dat wordt dan de start van het (Europese) internationale wegseizoen, dus weer spannend hoe iedereen de winter doorgekomen is!
Ik rij die wedstrijd hoogstwaarschijnlijk niet. Mijn prioriteiten liggen iets later in het seizoen, en ik zal ook eerst even moeten kijken hoe ik de wat makkelijkere koersjes doorkom...

Waarschijnlijk rij ik a.s. zondag mijn eerste wedstrijd in Hoogstraten / België, als het tenminste respectabel weer is....
Het is de plaats waar mijn ploeggenote Sandra woont, dus als we er met een aantal BFL'ers rijden zou het leuk zijn om een mooi resultaat neer te zetten!
Sandra had trouwens nog een leuk stukje geschreven over onze trainingsstage (zie onderstaande link)!
Ik hou jullie snel weer op de hoogte!

Groetjes uit Bovenkarspel.