Vera Koedooder-Genomineerd bij Westfriese Sportverkiezing

Vera Koedooder - Nieuws - 2016 - Genomineerd bij Westfriese Sportverkiezing

Default16.JPG

Vera Koedooder - Nieuws - 2016 - Genomineerd bij Westfriese Sportverkiezing

Genomineerd bij Westfriese Sportverkiezing

00024 Westfriese Sportverkiezingen

Wanneer 2017 straks een week onderweg is kan Vera direct een mooie prijs winnen. Ze is namelijk genomineerd voor de titel sportvrouw van het jaar bij de Westfriese Sportverkiezingen 2016. Deze nominatie verdiend ze onder andere vanwege haar Nederlandse titel puntenkoers op 28 december 2015. "Ik vind het altijd een hele eer om voor een dergelijke verkiezing genomineerd te zijn", vertelt ze. "Naast mij zijn ook atlete Nadine Visser en schaatsster Irene Schouten genomineerd. Ik besef mij natuurlijk dat het flinke concurrentie is, maar een nominatie blijft altijd mooi. Naast eerdere nominaties werd ik gelukkig al eens sportvrouw en twee keer sporttalent van Westfriesland."
 

Ondanks dat Vera als geboren Hoornse sinds eind 2011 in Apeldoorn woont, voldoet ze aan de juiste voorwaarden. Een genomineerde dient:

  • of te staan ingeschreven in de Gemeentelijke Basis Administratie van één van de volgende gemeenten: Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec;
  • of lid te zijn van een vereniging, gevestigd binnen de eerder genoemde gemeenten;
  • geboren te zijn binnen één van die eerder genoemde gemeenten en nog altijd een aantoonbare band te hebben met één van de eerder genoemde gemeenten.

Een genomineerde die aan één van de bovenstaande criteria voldoet kan (tijdelijk) wegens studie of opleiding elders verblijven.


Op zondag 8 januari wordt tijdens het Westfries Sportgala bekend wie de winnares is.

Juryvoorzitter Jan Burger legt vanaf 00:08:20 de genomineerden bij de vrouwen uit in het programma Sport Actueel op Radio Hoorn