Vera Koedooder-Via teampresentatie op weg naar Qatar

Vera Koedooder - Nieuws - 2014 - Via teampresentatie op weg naar Qatar

Default10.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - 2014 - Via teampresentatie op weg naar Qatar

Via teampresentatie op weg naar Qatar

00062 Presentatie Bigla Cycling TeamIn het Zwitserse Biglen is gisteren het Bigla Pro Cycling Team voor het nieuwe wielerseizoen gepresenteerd. Vera is één van de vier weinige rensters die gebleven is en ze zag dan ook een hoop nieuwe meiden om zich heen. Tien om precies te zijn, waarbij onder anderen de twee Nederlands kampioenen Iris Slappendel (weg) en Annemiek van Vleuten (tijdrit). "Het was een mooie presentatie, waarbij het hele team van 14 rensters aanwezig was", kijkt ze terug. Met een aantal zeer sterke aanwinsten, een nieuw management en onder meer in Cervélo ook een nieuwe fietsensponsor, is het team flink versterkt.

Het was nog een lange dag voor Vera, want ze moest een flinke reis maken voor ze überhaupt op de presentatie was. "Om zes uur ben ik richting Schiphol gegaan en vanaf daar ben ik samen met Annemiek en Iris naar Basel gevlogen. Daar werden we opgepikt en om twaalf uur in de middag waren we bij de KulturFabrikBigla in Biglen. Daar aangekomen stond voor iedereen een grote box klaar met onze uitrusting voor 2015. Onder anderen onze On-Running vrijetijdsschoenen en Sportful & Castelli kleding."

De presentatie was een flitsende show, waarbij ook de nieuwe website www.bpct.ch werd gelanceerd. "Na afloop zijn we met een aantal teamgenoten naar het Velodrome Suisse in Grenchen gebracht. Hier kunnen we vrijdag en zaterdag naar de Zwitserse baankampioenschappen kijken, fitnessen en zelf op de baan fietsen. Op de weg fietsen is hier namelijk niet mogelijk vanwege de sneeuw. Zondagochtend vertrekken we dan vanaf Zürich naar Doha, voor de Ladies Tour of Qatar."

Volg het Bigla Cycling Team ook op Facebook, Twitter en Instagram. Op de Facebook pagina zie je hier ook een fotoalbum van de teampresentatie.

00062 d 00062 a
Opkomst bij de teampresentatie                                         The 3 Dutchies in Switzerland

00062 f 00062 e
Backstage                                                                               Selfie ploegleider Manel Lacambra en het team