Vera Koedooder-Seizoen afgesloten met winst in Koppeltijdrit Duo Normand

Vera Koedooder - Nieuws - 2012 - Seizoen afgesloten met winst in Koppeltijdrit Duo Normand

Default16.JPG

Vera Koedooder - Nieuws - 2012 - Seizoen afgesloten met winst in Koppeltijdrit Duo Normand

Seizoen afgesloten met winst in Koppeltijdrit Duo Normand

Afgelopen weekend sloot ik het wielerseizoen 2012 af met een overwinning in de Koppeltijdrit Duo Normand. Samen met ploegmaatje (en Europees kampioene Tijdrijden -23 jr.) Anna v/d Breggen was het nog een klein uur afzien voordat het wielerseizoen er echt op zat. De afgelopen 2 weken had ik na het W.K. Ploegentijdrit al een aantal dagen rust gehad en mijn trainingen afgebouwd richting deze wedstrijd. Desondanks draaiden de benen nog aardig en wisten Anna en ik het parcours record te verpulveren op het lastige heuvelachtige parcours. Altijd een leuke bijkomstigheid!
De volgende trip staat over 4 dagen gepland; een 3 weekse rondreis in Indonesie (Java en Bali)! Voornaamste doelstelling; uitrusten, genieten en cultuur snuiven ;-)

Uitslag (top-3):
1. Anna v/d Breggen - Vera Koedooder
2. Roxane Fournier - Melodie Lesueur (Fra.)
3. Inge Roggeman (Bel.) - Birgit Lavrijssen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overwinning in Duo Normand

Afgelopen weekend trok Sengers LCT naar Noord-Frankrijk voor de 
Duo Normand, een gerenomeerde koppeltijdrit over 42 kilometer. Twee Sengers 'koppels' namen de start en deden het uitstekend op het golvende parcours. Anna Van der Breggen en Vera Koedooder reden het parcoursrecord aan flarden, met een gemiddelde van boven de 42 kilometer per uur hadden ze slecht 59 minuten nodig om de klus te klaren. Ze gingen dan ook verdiend met de eerste stek aan de haal. Birgit Lavrijssen en Inge Roggeman reden na een sterkte tijdrit naar een derde plaats, wat het Sengers feestje compleet maakte.

Volgende week staan nog enkele regionale wedstrijden op de kalender, daarna mogen onze Sengers Ladies genieten van welverdiende rust. Enkele moedigen kruipen komende winter op de crossfiets of MTB. We houden u uiteraard op de hoogte van de prestaties van onze modderduivels... Bron; Sengerslct.be
Geplaatst op 01.10.2012