Vera Koedooder-World Cup Baan Astana / Kazachstan

Vera Koedooder - Nieuws - 2011 - World Cup Baan Astana / Kazachstan

Default09.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - 2011 - World Cup Baan Astana / Kazachstan

World Cup Baan Astana / Kazachstan

vr 28 okt 2011, 09:47

Grote groep naar WB-baan

NIEUWEGEIN -  De baancoaches Robert Slippens en René Wolff reizen met een omvangrijke groep af naar Kazachstan waar van 3 tot en met 6 november de eerste wereldbekerwedstrijden baanwielrennen plaatsvinden. Wielerbond KNWU maakte vrijdag een selectie van 16 renners bekend. Op de gloednieuwe baan van Astana zijn punten te verdienen in de strijd om olympische tickets.


Bij de mannen keert Tim Veldt terug op het omnium. De Amstelvener was afgelopen weekeinde niet fit genoeg om bij de EK in Apeldoorn op het nieuwe olympische onderdeel uit te komen. Op de ploegachtervolging neemt Wim Stroetinga nu de plaats van Veldt in.

Selectie WB baan: duur: Arno van der Zwet, Levi Heimans, Jenning Huizenga, Wim Stroetinga, Tim Veldt, Peter Schep, Vera Koedooder, Ellen van Dijk, Kirsten Wild, Amy Pieters. Sprint: Roy van den Berg, Teun Mulder, Hugo Haak, Matthijs Büchli (reserve), Yvonne Hijgenaar en Willy Kanis. Bron; telesport.nl

Morgen staat de kwalificatie van de 3km. ploegachtervolging op het programma. Ik kom hier in actie samen met Ellen van Dijk en Kirsten Wild.
Meer info op http://www.trackworldcupastana.kz/en/Astana