Vera Koedooder-Veiling: Fietsen met een missie!

Vera Koedooder - Nieuws - 2010 - Veiling: Fietsen met een missie!

Default08.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - 2010 - Veiling: Fietsen met een missie!

Veiling: Fietsen met een missie!

  • Vera pet.jpg
  • vera snelpak.jpg
Veiling: Fietsen met een missie

Ik heb zelf wel eens een keer de Alpe d'Huez beklommen. Mijn tijd was 52.30 min.  
Heel zwaar! Sommige mensen beklimmen deze 'Nederlandse berg' zelfs zes keer op één dag! Gekkenwerk natuurlijk, maar wel voor een goed doel.

Erwin van der Heijden uit Grootebroek (een dorp naast Bovenkarspel) gaat in het kader van Alpe d'HuZes in 2011 voor het derde jaar op rij deze legendarische klim zes keer opfietsen. Heeft u nog nooit van Alpe d'HuZes gehoord? Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het van 2006 tot 2010 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex)kankerpatiënten.

Erwin van der Heijden heeft op zijn website een veilingpagina waar je kunt bieden op allerlei items die met wielrennen te maken hebben. Waaronder een gesigneerd snelpak, overschoenen, pet en postkaart van mijzelf. De gehele opbrengst gaat naar Alpe d'HuZes. Breng dus een bod uit op mijn snelpak met overschoenen, pet + postkaart, of één van de andere gave items voor dit bijzondere doel!

Later meer....