Vera Koedooder-Morgen gaat het beginnen!

Vera Koedooder - Nieuws - 2010 - Morgen gaat het beginnen!

Default14.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - 2010 - Morgen gaat het beginnen!

Morgen gaat het beginnen!

Morgenochtend gaat het beginnen in Peking. De World Cup gaat om 10.30u (Chinese tijd) van start met de sprint kwalificatie voor vrouwen. Daarna rijden Amy en ik rond 11.15u de kwalificaties voor de Scratch. Ik zal starten in de 1e serie, Amy in de 2e. We moeten bij de eerste 12 zien te komen voor een finale-plek.
Ongeveer 1.30uur daarna om 13.00u start ik in de 8e rit in de achtervolging tegen de wereldkampioene Alison Shanks. Hopelijk mag ik morgenavond dan weer aan de bak in de scratch en/of achtervolging finale.
Omdat het in Nederland 7 uur vroeger is, begint het toernooi dus om 3.30u Nederlandse tijd.

M'n verkoudheid is inmiddels grotendeels over gelukkig! Nog wel wat last van m'n luchtwegen, maar voel me in ieder geval wat beter dan een aantal dagen geleden. We zullen morgen en de rest v/h weekend zien wat het gaat opleveren!

Er staat een sterk deelnemersveld aan het vertrek. In mijn vorige World Cup baan (Manchester) die ik reed, pakte ik brons op de achtervolging, 'n 5e plek in de finale van de Scratch, een 15e plek in de finale v/d Puntenkoers en een 4e plek in de finale v/d ploegachtervolging.

Kijk voor de startlijsten en uitslagen op de website van Tissottiming.com Klik dan op World Cup Classics - Beijing en daarna links op de pagina op Order by events.