Vera Koedooder-A.s weekend World Cup Baan in Peking

Vera Koedooder - Nieuws - 2010 - A.s weekend World Cup Baan in Peking

Default01.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - 2010 - A.s weekend World Cup Baan in Peking

A.s weekend World Cup Baan in Peking

A.s weekend is de 4e en laatste World Cup Baan van dit seizoen in Peking/China, een laatste krachtmeting voor het W.K. Baan (eind maart in Kopenhagen).
Gisterochtend zijn we met de KNWU-selectie aangekomen op Chinese bodem. De rest van de week bereidden we ons op de Olympische baan voor op de wedstrijden van aankomend weekend.
De omstandigheden zijn niet al te best hier. Smog in de buitenlucht, veel stof en viezigheid in het velodrome en ook niet al te best eten in het hotel. De buitentemperatuur is ong. hetzelfde als in Nederland, dus dat is geen probleem voor ons.

Helaas ben ik behoorlijk verkouden. Dit werd ik afgelopen week na de 6-daagse van Rotterdam...:-( Ook na de 6-daagse van Amsterdam (okt. vorig jaar) werd ik verkouden in de week voor de World Cup in Manchester. Niet optimaal dus, maar we zullen het ermee moeten doen.
Ik heb een druk programma:
Vrijdag: Achtervolging & Scratch
Zaterdag: Puntenkoers
Zondag: Ploegachtervolging (met Amy Pieters & Yvonne Hijgenaar)

Groetjes uit China!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Selecties wereldbeker baan

18 januari 2010 - Bondscoach Robert Slippens heeft bekend gemaakt welke Nederlanders volgend weekeinde aantreden in de wereldbekerwedstrijd op de baan in Beijing. Bij de sprinters zijn Yvonne Hijgenaar, Willy Kanis, Agnes Ronner (vrouwen), Teun Mulder, Hugo Haak en Roy van den Berg present. Bij de duuronderdelen worden Levi Heimans, Arno van der Zwet, Roy Pieters, Geert-Jan Jonkman, Tim Veldt en Sipke Zijlstra (mannen) en Vera Koedooder en Amy Pieters (vrouwen) afgevaardigd. De wedstrijden worden van 22 tot en met 24 januari georganiseerd. Bron; Wielermagazine.com

Image