Vera Koedooder-Wedstrijdjes en training...

Vera Koedooder - Nieuws - 2009 - Wedstrijdjes en training...

Default16.JPG

Vera Koedooder - Nieuws - 2009 - Wedstrijdjes en training...

Wedstrijdjes en training...

Afgelopen weekend hebben we een lekker sneeuw-weekend gehad in Delft. Lange duurritten op de fiets zat er even niet in, maar het was leuk om eens andere dingen te doen buiten (lees o.a. sleeën en wandelen). De laatste 2 dagen verbleven we in B&B Bella Vista in Apeldoorn. Na een mooi duurritje op de weg op de ATB vanmorgen, zijn we sinds vanmiddag weer terug in Delft. Afgelopen maandag stond er weer een baantraining in Apeldoorn op het programma (de eerste na de World Cup in Manchester 30-31okt./01nov.). In de middag zijn we nog een uur wezen wandelen in de bossen van Paleis 't Loo (zie foto hieronder). Dat was echt schitterend in de sneeuw!!
Dinsdagochtend werkte ik wederom een goede training af op de baan. Nadat ik ong. 1/3 van mijn wijsvinger-nagel kwijt was geraakt, doordat ik met het banden-oppompen was uitgeschoten met mijn vinger, en deze langs een van de scherpe/platte spaken afgesneden werd, had ik tijdens de training meer last van mijn vinger dan van mijn benen ;-)

Dinsdagavond deed ik mee in het voorprogramma van de 6-daagse van Apeldoorn. We stonden met ong. 15 rensters aan de start voor 3 korte onderdelen. Dit ging wel lekker, en ik won 2 onderdelen. Zie hier de uitslagen. Bij de mannen won het trio Van Bon-Bartko-Ligthart de 6-daagse van Apeldoorn (normaal rijden duo's maar vanwege de langere baan van 250 mtr., werd er in trio's gereden).

Uitslag Scratch:
1. Vera Koedooder

2. Samantha van Steenis
3. Amy Pieters

Uitslag Dernyrace - 2e serie:
1. Amy Pieters (Ron Zijlaard)
2. Vera Koedooder (?)
3. Samantha van Steenis (?)

Uitslag Afvalkoers:
1. Vera Koedooder

2. Amy Pieters
3. Samantha van SteenisSneeuw-wandeling in de Kroondomeinen bij Paleis 't Loo in Apeldoorn...


Afgelopen weekend bezig geweest op de hardloopschoenen, de ATB en de slee, in de Puinduinen van Den-Haag...