Vera Koedooder-Venadoron gel, het helpt écht

Vera Koedooder - Nieuws - 2009 - Venadoron gel, het helpt écht

Default16.JPG

Vera Koedooder - Nieuws - 2009 - Venadoron gel, het helpt écht

Venadoron gel, het helpt écht

Ik krijg even weer zo’n gelukkig sprankelend gevoel door me heen….
Ik voel me zo gelukkig bij het feit dat ik gesponsord wordt door het natuurlijke product Weleda!
Ikzelf ben al vanaf het begin héél erg tevreden en blij over de Weleda producten die ik nu inmiddels al een aantal jaren gebruik.
Ik raadt het dan ook echt aan iedereen aan om het te gaan gebruiken, en als het even kan, maak ik als kleine tegenprestatie, zoveel mogelijk promotie en reclame voor deze natuurlijke producten in de (sport) wereld waarin ik me bevind. Een wereld waarin de (puur) natuurproducten naar mijn gevoel al schaarser worden…..

Ik vroeg laatst aan de sponsorafdeling of het misschien mogelijk zou zijn of ik een babypakket zou kunnen krijgen voor mijn zwangere zus. Het was geen probleem!
Geweldig, nu kon mijn zus ook de producten van Weleda meer gaan proberen en voelen, want natuurlijke verzorging is in deze fase voor een moeder en een kind natuurlijk héél erg belangrijk.
Naast enkele proefmonsters had zij weinig ervaring met het product, maar na het krijgen van het babypakket was ze ook benieuwd of mijn enthousiaste houding tegenover Weleda ook wel werkelijk zo was…….
In het pakket zat o.a. de Venadoron gel!! Nou ik heb het geweten….
Ik maakte natuurlijk al langere tijd gebruik van o.a de arnica –en calendula olie, venadoron gel, duindoorn –en lavendel olie, enzovoort…
Om te beginnen las ze eerst het hele leuke en informatieve babyboek. Die had ze gekocht tijdens één van haar eerste ervaringen met Weleda, n.l een workshop , die ik samen met mijn moeder en haar had gedaan dit jaar. Dat vonden ze overigens heel erg leuk!
Ze was heel erg blij dat ze dat babyboek gekocht had, want er stonden heel veel goede tips en veel andere bruikbare dingen in waar ze veel aan heeft! Heel leuk als je een kindje krijgt, maar door de zwangerschap klaagde ze ook over vermoeide & zware benen….
Ze probeerde het proefje van de venadoron gel. En het hielp gewoon gelijk, direct!
Vooral als ze wandelingen wilde blijven doen, of na het wandelen haar benen fris wilde maken, kon ze niet meer om het product heen!

Daarnaast gebruikt ze uit datzelfde pakket het proefje van de Arnica olie, om de buik soepel te houden en striae tegen te gaan en te voorkomen. De bevinden zijn lekker, het trekt niet zo snel in, maar het geeft ook niet af. Het natuurlijke idee spreekt haar ook van dit product heel erg aan. Als zo meteen het meisje er is, zal zij ook al snel worden kennis gemaakt met Weleda. Ze wordt sowieso met de zeep uit het babypakket gewassen. Iets wat heel goed is voor zo’n jong wezentje, dat het dus niet meteen met kunstmatige producten wordt geconfronteerd! Ze was dus echt heel erg enthousiast over de producten uit haar pakket! Ik ben erg blij dat ik dit heb gehad, naast de reguliere sponsorproducten die ik zelf verslijt…

Mijn zus; “Geweldig, Weleda bevat geen zware parfum bestanddelen, is super natuurlijk…
De venadoron gel is geweldig!! Het klinkt cliché, maar het helpt écht, en dat verzin ik niet zomaar!
Ik neem het sinds ik dit weet, mee naar de zwangerschap mensendieck, en laat het aan iedereen zien en vertel hoe goed dit product werkt! Ik zou dit product graag met proefmonsters willen promoten! Fantastisch!
Ik ben benieuwd of ik nog vaker zulke aangename verassingen mee mag maken.”

Weleda bedankt!