Vera Koedooder-Update trainingskamp Zuid-Afrika...

Vera Koedooder - Nieuws - 2009 - Update trainingskamp Zuid-Afrika...

Default07.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - 2009 - Update trainingskamp Zuid-Afrika...

Update trainingskamp Zuid-Afrika...

Afgelopen woensdag ochtend zijn we in Amsterdam op het vliegtuig gestapt naar Kaapstad in Zuid-Afrika. Vanuit daar zijn we 'savonds laat naar het dichtbij gelegen Stellenbosch gereden om daar ons trainingskamp te beleggen met de Nationale baanselectie.
We zitten hier in een super mooi 5* Guesthouse met schitterend uitzicht. Een hele mooie uitvalsbasis om vanuit hier onze duurtrainingen te kunnen maken. Inmiddels zijn we 4 dagen verder en hebben we 4 dagen training erop zitten. Ik heb in de dagen van donderdag t/m vandaag alweer ruim 14,5 uur op de fiets gezeten. De eerste dagen waren wel een beetje wennen, omdat ik pas weer 1,5 week uit mijn rustperiode vandaan was. Maar het valt me zeker niet tegen hoe het gaat!
De temperaturen zijn erg hoog en de zon is fel, dus veel drinken is hier zeker niet overbodig.

De Nationale BMX selectie zit hier ook in de buurt. En ook de Nationale vrouwen weg-selectie zit niet zo ver hier vandaan in Paarl. Amy en ik zijn gisteren meegeweest met een training van de vrouwen. Dit zullen we volgende week weer een aantal keren gaan doen.

Morgen hebben we een welverdiende rustdag, waarna we di. t/m vrijdag weer 4 dagen gaan trainen. Daarna staat de terugreis helaas alweer voor de boeg.

Voor een klein verslagje, zie de website van Bf-One.com