Vera Koedooder-Trainingswedstrijdjes op de baan

Vera Koedooder - Nieuws - 2009 - Trainingswedstrijdjes op de baan

Default09.jpg

Vera Koedooder - Nieuws - 2009 - Trainingswedstrijdjes op de baan

Trainingswedstrijdjes op de baan

Afgelopen zondag reed ik sinds lange tijd weer eens een (trainings)wedstrijdje op de baan. In Amsterdam-Sloten werd er als opwarmer voor het N.K. Baan, een puntenkoers (50 ronden), afvalkoers (om de 2 ronden afvalling) en 2 x een koppelkoers verreden.

In de puntenkoers won Kirsten Wild, ik werd 2e. In de afvalkoers reed ik ongeveer 98% van de wedstrijd op kop van het peloton, en kwam er pas in de laatste 50 mtr. de samen met mij als laatste overgebleven renster (Adriene Snijder) me voorbij, waardoor ik wederom 2e werd. In de 2 x 10 min. + 10 ronden koppelkoers wisten Kirsten Wild en ik beide keren met een ronde voorsprong te winnen.

Al met al een goede warming-up voor het N.K. dus!
Voor meer info, uitslagen en foto's, zie de website van Baanwedstrijd.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanavond reed ik nog een trainingswedstrijdje; een Populaire Baanomnium in het Sportpaleis Alkmaar. We reden een puntenkoersje, scratch en afvalkoers. Ik won in de puntenkoers alle 4 de sprints, dus ook het wedstrijdje. Daarna won ik de scratch, en in de afvalkoers won ik na alle 18 rondjes op kop te hebben gereden. In het Omnium over 3 onderdelen werd Nina Kessler 2e, voor Junior-jongen Michael Kos.
De komende paar dagen rustig aan, en dan hopelijk knallen op het N.K.! Kijk voor een verslagje en uitslagen op de site van BF-One.com


FOTO'S:


Op de baan in Amsterdam-Sloten.


Op snelheid in de koppelkoers.


Aflossing.


Actie.